Ποιοι Είμαστε

Δημήτρης Αποστολάκης


Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης και κάτοχος MSc στην Χειρουργική Στόματος από το Πανεπιστήμιο του Manchester καθώς και στην Οδοντική και Γναθοπροσωπική Ακτινολογία από το Kings’ College, London, UK.
Μέλος της European Academy of Dentomaxillofacial Radiology (EADMFR)
Μέλος της International Association of Dentomaxilofacial Radiology (IADMFR)

Πρόσφατες δημοσιεύσεις:

Radiographic evaluation of the superior alveolar canal: measurements of its diameter and of its position in relation to the maxillary sinus floor: a cone beam computerized tomography study. Apostolakis D, Bissoon AK. Clin Oral Implants Res. 2013 Feb 18. doi: 10.1111/clr.12119

The dimensions of the mandibular incisive canal and its spatial relationship to various anatomical landmarks of the mandible: a study using cone beam computed tomography. Apostolakis D, Brown JE. Int J Oral Maxillofac Implants. 2013 Jan-Feb;28(1):117-24. doi: 10.11607/jomi.2372.

The anterior loop of the inferior alveolar nerve: prevalence, measurement of its length and a recommendation for interforaminal implant installation based on cone beam CT imaging. Apostolakis D, Brown JE. Clin Oral Implants Res. 2012 Sep;23(9):1022-30. doi: 10.1111/j.1600-0501.2011.02261

Αντώνης Πολιτάκης

Τεχνολόγος Ακτινολόγος


Ο Αντώνης Πολιτάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικών μηχανημάτων και Απεικονίσεων και έχει εργαστεί ως Τεχνολόγος Ακτινολόγος στο Ακτινολογικό τμήμα του Βενιζελείου Νοσοκομείου, στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα της κλινικής Ασκληπιείον Κρήτης και στο τμήμα Αγγειογραφίας (στεφανιογραφία) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Έχοντας πείρα άνω των 10 ετών στην Ακτινολογία ο Αντώνης είναι υπεύθυνος για την άψογη εικόνα τόσο των πανοραμικών μας όσο και των υπολογιστικών τομογραφιών μας, ελέγχοντας πάντα η δόση της ακτινοβολίας για τον ασθενή να είναι η μικρότερη δυνατή.

Μανώλης Μπίκας

Μηχανικός Περιβάλλοντος


Ο Μανώλης Μπίκας είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης. Είναι υπεύθυνος για την ακτινοπροστασία του ιατρείου καθώς και του χώρου γύρω από αυτό, επιτηρώντας την σωστή εφαρμογή της δοσιμετρίας του προσωπικού.
Ο Μανώλης είναι επίσης υπεύθυνος για την άψογη τεχνική λειτουργία των ακτινολογικών και υπολογιστικών συστημάτων του ιατρείου στο Ηράκλειο.

Γιώργος Κουράκης

Μηχανικός Μηχανολόγος


Ο Γιώργος Κουράκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Μηχανολόγων του ΤΕΙ Κρήτης. Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος των υπολογιστικών συστημάτων τόσο στα Χανιά όσο και στο Ηράκλειο και επικεφαλής εμβιομηχανικός του τμήματος υπολογιστικής χειρουργικής του ιατρείου μας ασχολούμενος μεταξύ άλλων τόσο με reverse engineering όσο και με 3D printing επί ανατομικών δεδομένων.